Önlük Dergisi

Önlükler

Garson-onluks-sembol

Garsonlar

Tercih etmelerinin sebebi müşteriye servis ederken, herhangi bir kaza sonucunda kıyafetlerinin zarar görmemesi için Tercih edebilirler.

berber-onluks-sembol

Kuaförler

Kuaförler için çoğunlukta ürettiğimiz belden bağlamalı önlükleri çok cepli tasarlıyoruz.  Çok kullanışlı ceplerine tarak, fırça ve daha bir çok mazlemeleri koyabilirsiniz. 

asci-onluks-sembol

Kasap

Kasap sektöründe sıkllıkla tercih edilen kısa önlüğün bir diğer modeli olan bir bacağı yarım önlük asi duruşundan, keskin hatlarından dolayı sektörde en çok tercih edilenler arasında.

sanatci-onluks-sembol

Sanatçılar

Rengarenk boyalarla uğraşırken kendinden geçen sanatçılarımız için çıkmayan boyalara karşı koruma sağlayan önlük modelleri.

Garson-onluks-sembol

Market Çalışanları

Market çalışanları için belden bağlamalı önlükler hem pratik hem kullanışlı. Çok cepli belden bağlamalı önlüklere etiketlerinizi koyabilirsiniz.

berber-onluks-sembol

Berber

Berber sektöründe sıklıkla kullanılan kısa önlük modeli ceplerine tarak, toka ve akla gelebilcek tüm diğer malzelerin koyulabileceği çok işlevli cepler ile üretilmekte.

Teklif Al

İş dünyasında her sektörün şık giyinmesine inanıyoruz. Geliştirdiğimiz ve tasarladığımız modellerle; sade, alışılmış olmayan önlükler tasarlıyoruz. Tasarımlarımız ile önlük kullanan sektörlere yön veriyoruz.

Restoran, kafe, berber, kuaför, güzellik salonu ve sanatçılara özel önlükler tasarlıyoruz. Firmanıza, işinize ve çalışanlarınıza özel logo, isim baskılı çeşitli önlükler üretiyoruz. Son teknoloji makinaları kullanarak leke tutmayan kumaşlarla gün boyu rahat etmenizi sağlıyoruz.

Her sektörün dinamiği ve yoğunluğu farklı bunu biliyor ve çalışmalarımızı sektörlere uygun olarak geliştiriyoruz.